Crystal Reports: Logon Failed



  • Heres some background. I wrote an application in C# for my work place. Due to the fact that i didnt have access to the SQL server at the time i used one at my house. We moved the database in house now, but now users are getting a "Logon Failed" error when tryin to view reports.

    Initially they are prompted for the SQL password but when entered its returned as incorrect. This is where things get screwy, it works on my machine at work, it works on a friends machine at work, but not on another person machine. So it seems to not be permissions since some work and some dont.

    On to the methods of auth ive tried.

    Tried setting login info on the report viewer itself.
    Tried .SetDatabaseLogon() on the report itself.
    Tried looping through all tables and setting connection info.

    So whats left that i can try?

     

    [ moderator's note: pre tags removed. have a nice day. ]



  • I can't see all the words you used without doing a view source.  Can you remove the pre tags from your OP?



  • If the SQL server is running on a strange port or has some fancy settings, you may need to set up an alias for it to connect to it. You and the other guy whose connection works probably both have an alias or DSN set up, but no one else does.



  • Heres some background. I wrote an application in C# for my work place. Due to the fact that i didnt have access to the SQL server at the time i used one at my house. We moved the database in house now, but now users are getting a "Logon Failed" error when tryin to view reports.



    Initially they are prompted for the SQL password but when entered its returned as incorrect. This is where things get screwy, it works on my machine at work, it works on a friends machine at work, but not on another person machine. So it seems to not be permissions since some work and some dont.



    On to the methods of auth ive tried.



    Tried setting login info on the report viewer itself.

    Tried .SetDatabaseLogon() on the report itself.

    Tried looping through all tables and setting connection info.




    So whats left that i can try?



  • Well found out i just need to recreate all the reports guess the Update Datasource location doesnt work so well


Log in to reply
 

Looks like your connection to What the Daily WTF? was lost, please wait while we try to reconnect.