Script: Busy or stopped responding


  • Discourse touched me in a no-no place

    Continuing the discussion from The quote pyramid:

    @Mo6eB said:

    Since we already had a quote pyramid in CS, I think it's only fitting that we also make one here.

    It will be even more fun, because this forum-like social network software breaks at just the second level of quoting.

    Important

    Quoting seems to remove the first quote in the post you quote, so you need to press the quote button twice to form the pyramid.

    [quote FRIST!]

    also formatting breaks inside quotes for some reason

    [/quote]

    FF 33.0a1

    Something on there around post #20 onwards:

    First alert:

    A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue.

    Script: http://what.thedailywtf.com/assets/vendor-82d6e086e6c992e9ff65e049b9709b25.js:3

    Second alert:

    A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue.

    Script: http://what.thedailywtf.com/assets/vendor-82d6e086e6c992e9ff65e049b9709b25.js:8


  • Banned

    Is this a beta browser? If so can you try it in a release browser? We have a policy of only supporting release browsers.


  • Discourse touched me in a no-no place

    Alpha actually.

    On FF30.0:

    After going to http://what.thedailywtf.com/t/the-quote-pyramid/298

    A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete.

    Script: http://what.thedailywtf.com/assets/vendor-82d6e086e6c992e9ff65e049b9709b25.js:4


  • :belt_onion:

    I can confirm significant slowdown when scrolling either end of post 18 or post 19 on the screen in FF 30. I don't get not responding, but the whole browser does get frozen for about 2-3 seconds here.

    onyx@jarvis:~$ inxi -Cx
    CPU:       Dual core Intel Core i5-3317U CPU (-HT-MCP-) cache: 3072 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 6785.2 
               Clock Speeds: 1: 782.00 MHz 2: 782.00 MHz 3: 782.00 MHz 4: 782.00 MHz
    onyx@jarvis:~$ inxi -Gx
    Graphics:  Card-1: Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller bus-ID: 00:02.0 
               Card-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Thames [Radeon HD 7500M/7600M Series] bus-ID: 01:00.0 
               X.Org: 1.14.5 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa) FAILED: intel Resolution: 1366x768@60.0hz 
               GLX Renderer: Mesa DRI Intel Ivybridge Mobile GLX Version: 3.0 Mesa 9.2.1 Direct Rendering: Yes
    

    Posting GPU info just in case it's a hardware rendering issue. The Intel HD4000 is being used, ATI one is off.


  • Banned

    No repro in Chrome and based on layout griefing that should be handled by mods.

    This topic is now closed. New replies are no longer allowed.


Log in to reply
 

Looks like your connection to What the Daily WTF? was lost, please wait while we try to reconnect.