Using 'back' sometimes breaks rendering for anon users



  • Begrudging registered here to report an annoying bug that kept popping up while I was lurking.

    Randomly when I use the 'back' button (Firefox 29.0.1) I just see pages of un-rendered site gubbins instead, e.g.

    {"post_stream":{"posts":[{"id":9283,"name":"sam","username":"sam","avatar_template":"/user_avatar/what.thedailywtf.com/sam/{size}......[continued for a long while]

    Once it starts it persists doing this all the way through the page buffer until I perform a refresh which temporarily fixes the issue.

    I haven't found a repeatable trigger yet.



  • Out of interest, how were you managing to keep up with the discussions without an account? I found it almost impossible (hence the account).



  • I wasn't really. Mostly I was just following the sidebar discussions by scrolling to the bottom then 'backing off' until I saw posts I remembered.
    Trying to following any of the main threads was frustrating, partially as people keep splitting the damn things which is hideous behavior IMHO.


  • Discourse touched me in a no-no place

    @Cursorkeys said:

    Trying to following any of the main threads was frustrating, partially as people keep splitting the damn things which is hideous behavior IMHO.

    I'm not really convinced that having an account helps all that much; splitting is still confusing. The only place where I'd accept it a bit would be in threads in Meta where a bug is fully identified; splitting off into the Bug sub-category at that point isn't too harmful. (I'm willing to consider Meta to be the most general-Discourse-like area of this site.)

    But otherwise? Please don't, @codinghorror. It's not a feature that really fits with how this community rolls.



  • This has been discussed and I wouldn't call it an issue any more, the split-fever seems to have gone.


  • Banned

    @Cursorkeys said:

    Randomly when I use the 'back' button (Firefox 29.0.1) I just see pages of un-rendered site gubbins instead, e.g.

    OK so this only happened ..

    • on extended reading of topics
    • as an anonymous user
    • after pressing the back button?


  • That's all correct. I know that's almost uselessly broad but bug reports are always more data as to which areas of the architecture might need a closer look I guess.

    I haven't had it happen (yet) as a logged in user.


Log in to reply
 

Looks like your connection to What the Daily WTF? was lost, please wait while we try to reconnect.